LANDINI ΣΕΙΡΑ 4: ΕΝΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ

Τα νέα τρακτέρ της σειράς LANDINI 4 είναι ιδανικά για μικρές και μεσαίες καλλιέργειες οι οποίες απαιτούν ένα τρακτέρ το οποίο είναι άνετο και είναι ικανό να εκτελέσει όλους τους τύπους των εργασιών.

Διαθέσιμα σε εκδόσεις καμπίνας και πλατφόρμας, τα τρακτέρ της σειράς 4 είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των αγροτών, οι οποίοι αναζητούν ένα χαμηλού κόστους μηχάνημα για όλες τις εργασίες. Τα τρακτέρ της σειράς 4 είναι ιδανικά για πλήθος εργασιών, από εργασίες σε οπωρώνες και αμπέλια με φαρδύς διαδρόμους, έως  αρόσεις και φρεζάρισμα σε μονοετής καλλιέργειες. Η ευελιξία των μηχανημάτων της σειράς τα καθιστά ιδανικά για εργασίες χορτοκοπής και χορτονομής  και η  εξαιρετική ορατότητα εξασφαλίζει την ασφαλή και αποδοτική χρήση φορτωτή. Το μικρό τους μέγεθος είναι ιδανικό για τις εργασίες μέσα στον στάβλο, τις εργασίες σε απόκρημνες πλαγιές και για τις οδικές μεταφορές των φορτίων. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά καθιστούν τα τρακτέρ της σειράς 4 πραγματικούς πρωταθλητές απόδοσης.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ, ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

2,4 λίτρα / 4 κύλινδροι

ΙΣΧΥΣ

61hp, 68hp, 75hp

ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Speed Four με μηχανικό Hi-Lo + Power Four με υδραυλική ρεβέρσα

Τα κύρια χαρακτηριστικά της Σειράς 4 περιλαμβάνουν:

– Κιβώτιο ειδικής κατασκευής

– Εμπρόσθιος άξονας τετρακίνησης  4WD με μπλοκέ διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης

– Μεταξόνιο 2110 mm;

-Ανυψωτικό σύστημα 3 σημείων με μέγιστη ανυψωτική ικανότητα 3000 kg

– Κατά παραγγελία εμπρόσθιο υδραυλικό και ΡΤΟ

– Υδραυλικό κύκλωμα με παροχή αντλίας  52 l/min

– Ένα απλουστευμένο σύστημα επεξεργασίας καυσαερίων χωρίς την χρήση ουρίας (AdBlue) για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και αυξημένη αξιοπιστία

Καμπίνα Total View Slim, διευκολύνει την εργασία και μειώνει την κούραση

Σχεδιασμένη για να προσφέρει την μέγιστη άνεση στον χειριστή και την ευκολία χρήσης, η καμπίνα Total View Slim, διαθέτει ένα ευρύχωρο περιβάλλον με επίπεδο πάτωμα και αποδοτική ηχομόνωση η οποία μειώνει την κούραση του χειριστή κατά την διάρκεια τις πολύωρης εργασίας στο χωράφι. Το υψηλής ποιότητας φινίρισμα και η συναρμογή, τα εργονομικά κατανεμημένα χειριστήρια και το τιμόνι το οποίο ανακλείνεται με το ταμπλό οργάνων, αυξάνουν επιπρόσθετα την άνεση του χειριστή. Ο έλεγχος του aircondition, το οποίο είναι εγκατεστημένο στην οροφή, εξασφαλίζει το άνετο περιβάλλον εργασίας σε όλες τις εξωτερικές συνθήκες.  Τα φίλτρα της καμπίνας είναι εγκατεστημένα πλευρικά στις κολώνες για εύκολο και γρήγορο καθαρισμό. Η καμπίνα διαθέτει μεγάλα τζάμια προσφέροντας ανεμπόδιστη ορατότητα για εύκολους ελιγμούς σε στενά σημεία, ενώ η διάφανη ηλιοροφή προσφέρει επιπρόσθετη ορατότητα για τις εργασίες με φορτωτή. Η καμπίνα Total View Slim ικανοποιεί τις προδιαγραφές ασφαλείας. Με ελάχιστο πλάτος μόλις 1820mm, καθιστά το τρακτέρ ιδανικό για εργασία μεταξύ ευρέων σειρών αμπελώνων και οπωρώνων.

Κινητήρας Kohler

Η σειρά 4 διαθέτει μιας καινούργιας γενιάς κινητήρες Kohler 4 κυλίνδρων και 16 βαλβίδων, Turbo Intercooler και με ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού Common Rail με αυξημένο απόθεμα ροπής, αυξημένη ισχύ και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Η δεξαμενή καυσίμου χωρητικότητας 85 λίτρων επιτρέπει την εργασία όλης μέρας. Το σύστημα μνήμης στροφής του κινητήρα Engine Memo Switch, το οποίο αποθηκεύει τις στροφές του κινητήρα, εγγυάται την ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου σε σχέση με την απαιτούμενη ισχύ. Η σειρά αποτελείται από 3 μοντέλα : 4.060, 4.070 και 4.080 με ισχύς 61,68 και 75 HP αντίστοιχα.

4-060 4-070 4-080
Κατασκευαστής-Σειρά KOHLER  KDI2504 TCR KOHLER  KDI2504 TCR KOHLER  KDI2504 TCR
Μέγιστη Ισχύς ISO hp/kW 61.2 / 45,0 68,0/ 50,0 75,3 / 55,4
Μέγιστη Ροπή   Nm 285 310 310
Κυβισμός(cm3)/ Αρ.Κυλίνδρων 2482 / 4 2482 / 4 2482 / 4
Χωρητικότητα δεξάμενής καυσίμου Litres 85 85 85

Αξιόπιστα, απλά και αποδοτικά κιβώτια ταχυτήτων

Πιστή στην παράδοση της τεχνολογικής καινοτομίας, η LANDINI κατασκευάζει μία σειρά από ανθεκτικά κιβώτια ταχυτήτων που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους αγρότες αποτελεσματικότητα και ευελιξία.

Για την σειρά τρακτέρ 4, η LANDINI προσφέρει βασικές επιλογές κιβωτίων:

-Το κιβώτιο Speed Four με μηχανικό Hi-Lo που προσφέρει 24 ταχύτητες εμπρός και 24 όπισθεν. Το κιβώτιο αυτό προσφέρει μία ακριβής και συνεχή αλλαγή σχέσεων για μέγιστη άνεση χρήσης.

-Το κιβώτιο Power Four με υδραυλική ρεβέρσα που προσφέρει  12 ταχύτητες εμπρός και 12 όπισθεν. Η υδραυλική ρεβέρσα επιτρέπει στον χειριστή να αλλάζει κατεύθυνση από εμπρός σε όπισθεν σε όλες τις ταχύτητες και έτσι μειώνεται η κούραση του χειριστή, καθιστώντας το κιβώτιο ταχυτήτων ιδανικό για  πολύωρη εργασία στο χωράφι και για εργασίες που απαιτούν συχνές αλλαγές κατεύθυνσης .

Το κιβώτιο ταχυτήτων Speed Four με μηχανικό Hi-Lo προσφέρει 4 συγχρονιζέ σχέσεις σε 3 γκρούπ και προσφέρει 24 ταχύτητες εμπρός και 24 όπισθεν με μέγιστη ταχύτητα 40 km/h. Η βέλτιστη απόσταση των σχέσεων εξασφαλίζει ότι θα επιλέγεται πάντα η σωστή ταχύτητα ανάλογα της εργασίας. Σχεδιασμένη με γνώμονα την αξιοπιστία, το κιβώτιο Power Four διαθέτει αριστερά της κολώνας του τιμονιού λεβιέ της υδραυλικής ρεβέρσας και προσφέρει 24 ταχύτητες εμπρός και 24 όπισθεν.

Το υδραυλικό κύκλωμα το οποίο μετατρέπει την ευελιξία σε αποδοτικότητα

Η σειρά τρακτέρ 4 διαθέτει υδραυλικό σύστημα με διπλή αντλία. Η μία αντλία με παροχή 30 l/min στο τιμόνι εξασφαλίζει το ομαλό και το ακριβές στρίψιμο για αυξημένη άνεση του χειριστή και απόδοση. Η δεύτερη αντλία με παροχή  52 l/min είναι για την λειτουργία όλων των υδραυλικών. Για την επιπρόσθετη αύξηση της απόδοσης του υδραυλικού κυκλώματος, η σειρά 4 προσφέρεται με ελεύθερη επιστροφή λαδιών. Η λύση αυτή εξασφαλίζει την προστασία του λαδιού από την υπερθέρμανση καθώς και την χρήση τελευταίας τεχνολογίας παρελκομένων.

Η σειρά 4 μπορεί να εφοδιαστεί με έως 5 βοηθητικές παροχές, 3 πίσω και 2 στην μέση . Η μεσαίες βοηθητικές παροχές, ελέγχονται από joystick, και επιτρέπουν την ευκολη χρήση εμπρόσθιου υδραυλικού ή φορτωτή.

Τα τρακτέρ της σειράς 4 προσφέρουν διάφορα είδη παροχών που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό για να διαφορετικές εργασίες.

  • Standard: Διπλής ενεργείας
  • Kick-out: με αυτόματη απεμπλοκή
  • Πλεύσης: για παρελκόμενα που ακολουθούν το περίγραμμα του εδάφους
  • Για υδραυλικό μοτέρ: για παρελκόμενα που έχουν ένα ή περισσότερα υδραυλικά μοτέρ.

Κάθε επιλογή επιτρέπει στα τρακτέρ της σειράς να λειτουργούν μεγάλη γκάμα παρελκομένων για μέγιστη απόδοση και παραγωγικότητα. Οι εργονομικοί ταχυσύνδεσμοι επιτρέπουν την εύκολη σύνδεση/αποσύνδεση των υδραυλικών συνδέσμων για γρήγορη λειτουργία.

ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

4-060 4-070 4-080
Μεταξόνιο mm 2115 2115 2115
Ελάχιστο πλάτος  (Πλαίσιο / Καμπίνα) mm 1615 – 1882 1615 – 1882 1615 – 1882
Βάρος χωρίς αντίβαρα (Πλαίσιο / Καμπίνα)  Kg 2730 / 2930 2730 / 2930 2730 / 2930
LANDINI 4
LANDINI 4